Тренд фризури

Промената на годишните времиња е секогаш добро време за освежување на стилот, а тоа не се однесува само на гардеробата, туку и на шминката и косата.За сите оние кои се уште размислуваат за каква промена да одлучат, избравме кои фризури ќе доминираат оваа сезона. Забележавме дека некои фризури и стилови сè уште се попопуларни од другите и дека подеднакво ги сакаат познатите убавици и бјути инфлуенсерите, а за сите оние кои се уште размислуваат за каква промена да одлучат.Од бојата на косата до фризурите и аксесоарите, не можеме да грешиме со следниве изгледи.

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*