Пијанистот Симон Трпчески

Пијанистот Симон Трпчески издаде двоен албум за британската издавчка куќа „Лин рекордс“ , на кој соработува со романскиот диригент Кристијан Мачелару и Симфонискиот оркестарПОВЕЌЕ