Оглас за вработување

Осигурителната компанија ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД која се гордее со долгогодишното искуство ги отвора вратите за надворешни агенти и осигурителни промотери,подготвени да придонесат заПОВЕЌЕ

Оглас за вработување

Приватна компанија „Динг инжинеринг“ од Струга – специјализирана за производство на висококвалитетни ПВЦ прозорски профили од брендот „REHAU“ нуди нови вработувања! Бараме мотивираниПОВЕЌЕ