moda

Патики и костум се одличен спој за жени на секоја возраст

Комбинацијата од костум во полежерен крој и бели патики, надополнета со црни масивни очила за сонце и чанта, се аутфит што одлично би им прилегал на многу жени, независно од возраста.

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*