Риверсајд Кафе Бар и Ресторан во нашиот прекрасен град Струга најавува!

Со големо задоволство ви најавуваме повторното отворање на Ривердсајд Кафе Бар и Ресторан во нашиот прекрасен град Струга!

Со истата локација, во центарот на Струга, по текот на реката Црн Дрим, во комплексот Фати Трејд.

  • Уживајте во нашата опуштена и пријатна атмосфера
  • Широк избор на освежителни пијалоци и вкусни јадења
  • Прекрасен поглед кон реката Црн Дрим

Отворање наскоро!

Добредојдовте во Ривердсајд Кафе Бар и Ресторан – вашето ново омилено место во Струга!

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*