Вегетаријанство

Во светски рамки сè повеќе луѓе се интересираат за вегетаријанството и сè поголем е бројот на луѓе кои поради најразлични причини се откажуваатПОВЕЌЕ

Кето исхрана

Кето исхрана е начин на исхрана кој во праксата се покажал како ефикасен третман за слабеењe. Тоа е диета богата со протеини иПОВЕЌЕ