Ресторан Антика – Вкус на традицијата во модерно опкружување

Ресторан Антика, сместен во центарот на Струга, во близина на Мостот на поезијата и струшката чаршија, е местото каде што традицијата и кулинарската уметност се спојуваат. Со долгогодишна традиција, Антика нуди широк спектар на специјалитети на скара и секаков вид на пијалоци.

Овде можете да ги организирате вашите посебни моменти или било какви пригоди. Направете резервации за да го осигурате вашето место.

Ве покануваме да го посетите Ресторан Антика да уживате во нашите врвни специјалитети,  пријатна атмосфера и врвна услуга од нашиот посветен персонал. Нека вашите посебни моменти бидат незаборавни во Антика.

Резервирај на:  +389 46 783468

Адреса: Кеј Борис Кидрич бр.34 Струга 6330

Контактирајте не за повеќе информации и резервации!

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*