Вишња Дурацоска – лајф коуч, тренер за животни вештини, ментор за свесност, благосостојба и среќа

Дали се чувствувате заглавени во секојдневните предизвици. Стресот и несигурноста ви го контролираат животот. Сакате да постигнете повеќе, но не знаете од каде да започнете?

Вишња Дурацоска, искусен и посветен лајф коуч, е тука да ви помогне да го откриете вашиот целосен потенцијал и да ги постигнете вашите највисоки цели! Со години искуство и бројни успешни приказни зад себе, Вишња е вашиот идеален партнер за промена.

Што може да очекувате од коучинг со Вишња?

 • Поставување јасни и остварливи цели: Заедничка работа за дефинирање на вашите најважни цели и изработка на план за нивно остварување.
 • Промена на негативни навики: Ќе ви помогне да ги идентификувате и надминете пречките кои ве спречуваат да го живеете животот што го посакувате.
 • Подобрување на самодоверба: Вишња ќе ве води кон развивање на вашата самодоверба и верба во сопствените способности.
 • Ефективно управување со времето: Ќе научите техники за подобра организација и продуктивност.
 • Поддршка и мотивација: Вишња ќе биде тука за вас на секој чекор од патот, нудејќи поддршка и мотивација кога ви е најпотребно.

Што е лајф коуч?

Лајф коуч е професионалец кој помага на луѓето да ги идентификуваат и постигнат своите лични и професионални цели. Овој процес вклучува водство, поддршка и мотивација, како и техники и алатки за личен развој. Лајф коучингот се фокусира на подобрување на различни аспекти од животот, вклучувајчи : Поставување и постигнување цели, животни вештини, раководење со стресот, планирање на кариера, подобрување на односите, лична свесност и благосостојба.

Која е Вишња Дурацоска?

Вишња Дурацоска е родена во Струга. Зад себе има работно искуство од над 20 години како професор и ментор во Министерството за образование и Агенцијата за спорт и млади во Македонија. Во моментов живее и работи во САД, каде постојано го надоградува своето образование, знаења и способности бидејќи верува во принципот за доживотно учење.

Вишња работи како тренер за:

 • Животни вештини
 • Раководење со стресот и планирање на времето
 • НЛП (Невро-лингвистичко програмирање)
 • Реики и ајурведски практичар
 • Ментор за свесност, благосостојба и среќа
 • Говорник, писател и олеснувач за релации.

Холистички Пристап

Вишња неуморно трага истражувајќи и поврзувајќи ја науката и спиритуалноста, древните традиционални знаења и нивната корист во современиот живот. Запознавањето на источните и западните учења ги преточува во холистички пристап за зголемување на квалитетот, автентичноста и љубовта кон себе и другите.
Не дозволувајте стресот и несигурноста да ви го контролираат животот. Под мотото „Ти го заслужуваш своето изобилство!“, со Вишња Дурацоска, ќе најдете начин да ги надминете сите пречки и да го достигнете вашиот најголем потенцијал.

Контакт

За повеќе информации или за да закажете сесија, контактирајте не :

Со љубов и посветеност,

Вишња Дурацоска

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*