Струга без чиста вода за пиење

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Струга известува дека поради врнежите, водата во нашиот град Струга не е за пиење. До следното известување се замолуваат сите граѓаните да не ја користат користат водата од водовод.

извор:ЈП Водовод и Канализација Струга

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*