Најдобри романтични филмови на сите времиња

Дали има нешто подобро од гледање романтични филмови кога сте во специфично расположение. Во ред, ова може да звучи како ставање сол во раната, но понекогаш ни требаат неколку солзи или фантазии за љубов за да отпловиме подалеку од нашите сопствени мисли, грижи и обврски. Освен тоа, никогаш не се знае, можеби ваквите наслови ќе ве инспирираат да ги преземете следните чекори во љубовта.Без разлика дали сакате да се опуштите по напорниот ден на работа или да имате викенд филмски маратон, дознајте подолу кои романтични филмови ги избравме како најдобри на сите времиња. А што ќе послужите со нив, вино или сладолед во огромни количини, одберете го според вашето расположение!

The Notebook (2004)

Dangerous Liaisons (1988)

A Star Is Born (2018)

Pretty Woman (1990)

Titanic (1997)

Roman Holiday (1953)

Indecent Proposal (1993)

Dirty Dancing (1987)

Shakespeare in Love (1998)

Pride & Prejudice (2005)

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*