Struga Trim Lum

Струга ТЛ со неверојатен скок на УЕФА ранг листата

Тимот на Струга ТЛ, по европските успеси ова лето, кога беше на чекор до пласман во групната фаза во ЛК, има неверојатен скок од 89 места, и сега се наоѓа на 328. место во Европа и тоа со коефициент 3.500.

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*