GBT – Guided Biofilm Therapy

Drini dent

Zbuloni risinë në kujdesin dentar – i pari dhe i vetmi me teknologjinë GBT Biofilm në rajonin tonë dhe më gjerë, vetëm në ordinancën stomatologjike Drina Dent në Strugë!

Të dashur pacientë tanë,

Mos e humbisni mundësinë për të transformuar buzëqeshjen tuaj me terapinë më të fundit të biofilmit GBT!

Dr. Vjosa Pollozhani dhe ekipi profesional në Drina Dent janë të përgatitur për t’ju ofruar kujdes të lartë, duke përdorur teknologjinë më të fundit që do të përmirësojë shëndetin tuaj oral me terapinë tonë revolucionare me biofilm GBT, një shërbim ekskluziv që ne ofrojmë vetëm në rajonin tonë!

Tani është koha e duhur për të investuar në shëndetin tuaj oral dhe për të zbuluar përfitimet e teknologjisë më të fundit që ne ofrojmë.

Pse terapia me biofilm GBT?

GBT është një terapi sistematike me ujë për heqjen e biofilmit (pllakës dentare). Është një metodë inovative për pastrimin e dhëmbëve dhe higjienën orale duke përdorur teknologjitë moderne AIRFLOW®, PERIOFLOW® dhe PIEZON®. Terapia me biofilm ujor përbëhet nga protokolle trajtimi bazuar në diagnozën individuale të pacientit dhe vlerësimin e rrezikut për të arritur rezultate optimale. Trajtimi kryhet në mënyrën më pak invazive, me nivelin më të lartë të rehatisë, sigurisë dhe efikasitetit.

I gjithë trajtimi GBT kryhet në 8 hapa:

1.VLERËSIMI DHE KONTROLLI I INFEKSIONIT

Matja e xhepave periodontal
Vlerësimi i indit dhe gingivës
Kontrolli i implantit

2. ZBULIMI I BIOFILMIT

Një tregues biofilmi aplikohet në kunjet
Pacienti paraqitet me pjesë problematike që nuk janë larë siç duhet

3. MOTIVIMI

Pacientit i tregohet mënyra e duhur për të futur marimangën
Edukim dhe prezantim mbi mënyrën e duhur të heqjes së biofilmit.

4.AIRFLOW® MAX

Heqja e biofilmit, njollave dhe gurëve të hershëm
Heqja e biofilmit nga gjuha dhe qiellza

5. PERIOFLOW®

Pastrimi i xhepave periodontal me pluhur antibakterial AIRFLOW® PLUS deri në thellësi 9 mm
Pastrimi i zonës përreth implantit

6. PIEZON® PS

Pastrimi i gurit të mbetur
Largimi në zonën deri në 10 mm
Mini kyretazhi përdoret për zona mbi 10 mm

7. KONTROLLO

Kontrolloni nëse biofilmi dhe guri i mbërthyer janë hequr
Kontrolli i kariesit
Mbrojtje me fluor

8. PACIENT I SHËNDETSHËM = PACIENT I LUMTUR

PIEZON® PS

Saktësia në pastrimin periodontal: PIEZON® PS është një instrument i avancuar në spektrin e teknologjisë GBT, i specializuar për heqjen e saktë dhe të butë të biofilmit dhe gurëve nga xhepat periodontal. Ky instrument përdor teknologjinë e ultrazërit që mundëson një efekt të kontrolluar dhe të synuar, veçanërisht në zonat e thella dhe të ndjeshme të kavitetit oral. Falë konstruksionit të tij specifik dhe këshillave të përshtatura për thellësi të ndryshme të xhepave parodontal, PIEZON® PS u mundëson profesionistëve dentarë të trajtojnë në mënyrë efektive problemet periodontale, duke minimizuar shqetësimin e pacientit dhe dëmtimin e indeve dentare.

Integrimi i PIEZON® PS në protokollin GBT: Integrimi i teknologjisë PIEZON® PS në protokollin GBT përfaqëson një përparim të rëndësishëm në terapinë periodontale. Aftësia e tij për të hequr biofilmin dhe gurët pa dëmtuar indet e buta përreth e bën këtë instrument jashtëzakonisht të vlefshëm në trajtimin e sëmundjes periodontale. Përveç sigurimit të saktësisë dhe sigurisë së shtuar, PIEZON® PS gjithashtu kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme për trajtim, duke rritur efikasitetin dhe komoditetin e pacientit gjatë procedurave.

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*