Апел за помош

Да помогнеме кој колку може, нашето малку за Сашо Автароски во овие моменти е многу!

Почитувани, 
на нашиот сограѓанин Сашо Автароски и неговото семејство им се случи  голема трагедија. Додека бил на работа ноќна смена во доцните ноќни часови му се запалила куќата што ја градел повеќе од 10 години, a во целата таа несреќа, неговиот син бил буден и успеале да го извлечат од пламените јазици на страшниот пожар. Моментално Сашо и неговото  семејство се згрижени кај нивни другари, пријатели, познаници и добри луѓе. АПЕЛИРАМЕ да му помогнеме на Сашо и неговото семејство! Да се сплотиме како и секогаш сите во согласност со нашите можности, бидејќи нашето малку,во вакви моменти за некој значи многу!
Контакт: Автароски Сашо 072 254 260  
Ж-ро сметка на Стопанска Банка
200002806121043
 

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*