ЈП Водовод и Канализација Струга/NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve Strugë

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради изведување работи од страна на „ЕВН“, утре (четврток), притисокот на водата на територијата на општина Струга ќе биде низок, од 09:00 до 15:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

 

Të nderuar qytetarë,

    Ju njoftojmë se, për shkak të punimeve nga “EVN”, nesër (e enjte), shtypja e ujit në territorin e komunës së Strugës do të jetë e ulët, nga ora 09:00 deri në orën 15:00.

Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

 

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*