picerija angela

Пицерија „Ангела“ Струга, вработува

Пицерија „Ангела“ нуди работа на следните позиции:

  • келнер/ки;

  • пица мајстор и

  • помошник во кујна.

Ако сте заинтересирани да работите во динамично опкружување, имате искуство во угостителство или сте страсни за подготовка на храна, ова може да биде одлична можност за вас. 

За повеќе информации обратете се во пицерија „Ангела“ која се наоѓа на ул:Димитар Влахов бр.2 Струга  или на тел.бр:

070 603 705

picerija angela

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*