Оглас за вработување

Придружете се на нашиот тим – Приватна градежна компанија „Струшки Градител“ има потреба од работници за:

 • aрматурa
 • тесар и
 • општи работници

Приватна градежна компанија „Струшки Градител“ со долгогодишно искуство отвора нови работни места!

 • Се бараат мотивирани и квалификувани работници за позициите арматура, тесар и општи работници.
 • Искуство во градежната индустрија е предност, но не е задолжително.
 • Подготвеност за тимска работа и самостојно извршување на зададените задачи.
 • Одговорност и посветеност на работата.

Нудиме:

 • Редовна и солидна плата, исплатена навреме.
 • Обезбеден превоз и храна и сместување за работници кои живеат надвор од Струга.
 • Бонуси за исклучителни резултати и дополнителни напори.
 • Флексибилно работно време во согласност со барањата на проектот.

Контакт: 071 211 600

Вашата безбедност е наш приоритет. Ги почитуваме сите релевантни безбедносни стандарди и се придржуваме до мерките за безбедност при работа.

Дојдете и станете дел од успешен тим кој го цени вашиот труд и ја наградува посветеноста!

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*