Оглас за вработување

Осигурителната компанија ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД која се гордее со долгогодишното искуство ги отвора вратите за надворешни агенти и осигурителни промотери,подготвени да придонесат за постигнување на продажните цели и во исто време да обезбедиме квалитетна услуга на нашите клиенти.

Контакт: 071 211 600

Услови:

  • Искуството во продажба или осигурување е плус, но не е задолжително.
  • Комуникациски вештини и способност за градење долгорочни односи со клиентите.
  • Независност и проактивност во работата.

Нудиме:

  • Дополнителна активност која ви обезбедува дополнителни приходи во согласност со вашите можности.
  • Редовно вработување за оние кои постигнуваат исклучителни резултати.
  • Можности за напредување и дополнителни придобивки.
  • Флексибилно работно време приспособено на вашите потреби.
  • Нудиме работа за кандидати со ентузијазам за продажба и желба за остварување лични и професионални цели.
  • Обезбедуваме поддршка и обука за да ви помогнеме да станете експерт за осигурување.

Станете дел од нашиот посветен тим и изградите успешна кариера во осигурувањето кај нас!

https://era.mk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*